Početna Vijesti Novosti Velika tuga u Zenici, preminula Fatima, majka dvoje djece: Suprug se oprostio...

Velika tuga u Zenici, preminula Fatima, majka dvoje djece: Suprug se oprostio emotivnom porukom!

Fatima Mujčin rođ. Hamzić iz Zenice preminula je u 43. godini života u srijedu 3.8.2022. godine.

Dženaza namaz će se obaviti sutra, u petak 05. augusta 2022. godine na Gradskom mezarju Crkvice u 17:10 sati poslije ikindije namaza. Iza Fatime istao je suprug Albin, sin Jaman, kći Tajra, otac Jakub, majka Fuada, brat Bakir.

Suprug Albin na društvenoj mreži Facebook emotivno se oprostio od svoje supruge.

“A ti se, smirena dušo, vrati Gospodaru svome zadovoljna, i On je zadovoljan tobom, pa uđi među robove Moje i uđi u Džennet Moj!” (El-Fagr, 27,28,29,30)

Nikad mi u životu ništa nije imalo ovakvu težinu.

O ti dušo smirena, nasmijana, voljena, dušo moje duše. Otišao je veći dio moje duše. Otišao na bolji svijet. Ovo što mi je ostalo, raspada se. Uživaj cvijete moj tamo negdje gdje je puno ljepše. Zaslužuješ to. Mazi našu malu djevojčicu tamo, otišla je da te sačeka. Smijte se, kako si to uvijek radila. Založi se i za nas koji zasad ostajemo ovdje u ovom prolaznom svijetu. Uzvišenog molim da nas spoji skupa u džennetu. Svim srcem mislim ono što sam ti napisao na parče papira i poslao po bolničkom portiru. Mimi naša…

Ovo su nam posljednje fotografije na kojima si insistirala. Ostaje praznina koju ništa neće nadomjestiti, tvoj osmijeh i pozitiva…”, napisao je na Facebooku Albin.

ekskluziva.ba