Početna Vijesti Novosti DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO/ Misteriozno oproštajno pismo pokojne Kike Đukić: Majka...

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO/ Misteriozno oproštajno pismo pokojne Kike Đukić: Majka Nataša pokazala kćerkin mejl!

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je prošle godine u decembru, a njena majka Nataša ne miri se sa činjenicom da je njena kćerka izvršila samoub.stvo.

Spekulisalo se da je Kika izvršila samoub.stvo, kao i da je mjesecima bila izuzetno depresivna i nesretna. Međutim, prije samo nekoliko dana Kristinina majka Nataša Đukić na Jutjub platformi objavila je snimak u kom je iznijela tvrdnje da je njena kćerka zapravo ubijena.

– Kćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ub.je, što nije istina – pričala je Nataša.

– Detektivske agencije su mi odmah rekle da nisu zainteresovane čim su čule ime moje kćerke. Jednom je rekla dečku da će da se ub.je, pa ju je on vodio i u “Lazu”, ali je tamo odmah rekla da se ne bi ub.la, nego je samo htjela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ub.la. Bog neka prašta svima, mojoj kćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ub.jena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi.

Nataša je odlučila da na kraju videa objavi i oproštajno pismo, koje je navodno Kika napisala prije nego što je izvršila samoub.stvo. Međutim, Nataša je i tu objasnila da postoji misterija i sumnja da je neko drugi napisao čitavu poruku.

– I još jedna stvar, neka mi neko objasni kako je Kika mogla da ostavi oproštajno pismo nakon što je preminula? – napisala je Nataša, aludirajući na to da je u bilješlki na kompjuteru pokazano da je pismo napisano dan nakon Kikine smrti u 12.50 časova.

Na pismu se mogu vidjeti poređena imena Milan, Ivana, Ana, a prije svega stajalo mama.

POVEZAN VIDEO:

 

ekskluziva.ba