Početna Vijesti Novosti Olena Zelenska nakon kritika jer se fotkala za Vogue: Ovo je bila...

Olena Zelenska nakon kritika jer se fotkala za Vogue: Ovo je bila velika prilika!

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska oglasila se nakon što su ona i njezin suprug Volodimir Zelenskij pozirali za Vogue, zbog čega su ih mnogi kritikovali na društvenim mrežama.

“Koristim svaku priliku da govorim o Ukrajini. Ovo je bila velika prilika. Milijuni čitaju Vogue i izravno razgovarati s njima bila je moja dužnost. Inače nisam naviknuta na pažnju. Svi se borimo i to nam je posao. I ja moram raditi taj posao”, ispričala je Olena u razgovoru za BBC.

Dodala je kako Ukrajinci nastoje normalno živjeti u dijelovima zemlje koji su slobodni od ruskih trupa.

“Čak i vojnici govore svojim prijateljima da odu na kafu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju. Mi smo ovdje prvi da vam damo taj mir. Kijev je miran grad, moramo nastaviti raditi čak i pod napadima projektila. Nema života bez razvoja, moramo nastaviti”, dodala je.

Podsjećamo, Olena Zelenska našla se na naslovnoj stranici posljednjeg izdanja Voguea, a ona i njen suprug Volodimir Zelenskij pozirali su za nekoliko fotografija u časopisu. U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini.

“Uvijek sam voljela biti iza pozornice, to mi je odgovaralo. Dolazak na svjetla pozornice teško mi je pao”, rekla je Zelenska. Fotke su izazvale mnoštvo komentara.

“Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?”, “Njihov narod umire, a oni se fotografiraju”, pisali su oni nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

ekskluziva.ba