Početna Vijesti Novosti Čaršija bruji, mreže gore: Svi zagledaju šta to Oliverova udovica nosi na...

Čaršija bruji, mreže gore: Svi zagledaju šta to Oliverova udovica nosi na desnoj ruci, na domalom prstu! (Foto)

Oni koji vole da do detalja analiziraju fotografije na društvenim mrežama, primijetili su detalj kod udovice Olivera Ivanovića zbog kog čaršija bruji – vjenčali se Milena Ivanović i Igor Jurić.

Spekulacije se nastale na osnovu komentara sa Instagrama i sve zbog toga što Milena na nekoj od fotografija nema ništa od nakita, a već na sljedećoj nosi vjenčani prsten.

“Da li se to ona pohvalila vjereničkim prstenom i burmom?”, pitao se jedan u komentarima, a onda su “istraživači” krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada ne.

Tako su došli do podatka, prenosi Espreso, da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

Ovi tračevi su nastali i zbog toga što Milena zaista nosi prsten koji liči na vjerenički, sa kamenom, a onda je pored njega dodala još jedan i to u obliku klasične burme. Takođe, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten zaista vidi.

Na sve to danas je na Instagram postavilu selfi u crvenom sakou sa izbačenom podlakticom na kojoj ima istetoviranu riječ ljubav pa su mnogi i u tome pronašli dublji ljubavni smisao…

I dok jedni već uveliko čestitaju, drugi tvrde da su to gluposti i da im nije najjasnije zašto su se vjenčali.

“Već su oboje bili u braku, ovo mi nema nikakvog smisla”, komentariše narod.

Podsjetimo, Milena se našla na meti osuda naroda, od kada je javno objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem.

ekskluziva.ba