Početna Vijesti Novosti Ovu sliku Oliverove udovice niste mogli da vidite na Instagramu: Lijepa crnka...

Ovu sliku Oliverove udovice niste mogli da vidite na Instagramu: Lijepa crnka otkrila gdje ljetuje, sad se vidi i šta piše na tetovaži!

Milena Ivanović, udovica mučki ub.jenog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, vrele ljetnje dane provodi na primorju i s vremena na vrijeme postavi po koju fotografiju sa godišnjeg odmora.

Neke od njih bile su i u “plažnoj” i u večernjoj varijanti pa je lijepa crnka pokazala kakve kombinacije je odabrala za kupanje i sunčanje a kakve za večernji izlazak.

Dosad ste vidjeli seriju njenih fotografija sa godišnjeg odmora, a za razliku od Instagrama, Milena je na društvenoj mreži Fejsbuk tagovala i grad u kojem ljetuje.

Iako se po medijima već pisalo da ima tetovažu, na nekoliko fotografija ona je pokrivena sakoom pa su samo izvirivala slova iz kojih je moglo da se nasluti o čemu je riječ i šta tu u stvari piše.

Međutim na jednoj od FB fotografija Milena je tako ispružila ruku kao da istetoviranom riječju želi da pošalje poruku svim hejterima koji su proteklih dana ispirali usta njenim imenom uputivši joj gomilu neprikladnih komentara.

Najtužnije od svega jeste što su ružne komentare upućivale, niko drugi do žene.

Međutim, bilo je i žena koje su se solidarisale sa Milenom i pružile joj podršku riječima da je ona gospodar svog života i da treba da ga živi po svom, te da niko od nas ne zna šta joj je u duši, koliko joj je bilo teško i šta je sve proživjela i preživjela poslije gubitka supruga, kada je ostala sama s malim djetetom.

Onoj drugoj grupi žena koja ju je isprozivala na mrežama, iako je, kako je sama rekla, niti poznaju niti im je ikada išta nažao učinila, poručila je na Instagramu sljedeće:


Milena je na Instagram storiju objavila i fotografiju iz koje se može zaključiti da joj kritike padaju teško.

 

ekskluziva.ba