Početna Senzacija INFO Novosti SVE ŠTO TREBATE ZNATI O UBRIZGAVANJU HIJALURONA U POLNI ORGAN/ To i...

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O UBRIZGAVANJU HIJALURONA U POLNI ORGAN/ To i Ronaldo radi: Urolog otkrio na koje načine se može uvećati penis, objasnio i šta je ‘svinjska njuška’

Istakao je i da su se na klinici susreli sa muškarcem koji je već bio obdaren, ali želio je dodatno da poveća svoj polni organ. “Čovjek sa ogromnim penisom došao je da ga poveća. Doktor i profesor Sava Perović ga je pitao zbog čega, on je rekao da želi, a tada mu je Sava rekao: ‘Čovječe, ja da imam ovoliki penis, nikada se medicinom ne bih bavio'”, ispričao je Milošević

Poznati srbijanski urolog dr Aleksandar Milošević pojasnio je sve o ubrizgavanju hijalurona u polni organ i drugim načinima za uvećanje penisa.

Prije nekoliko dana svi svjetski mediji prenijeli su vijest da je popularni fudbaler Cristiano Rolando uvećao penis ubrizgavanjem hijalurona. Ovaj tretman ne daje trajne rezultate, svrha je da se dobije na debljini i masi polnog organa, a srpski urolog dr Aleksandar Milošević je u emisiji “150 minuta” na TV Prva objasnio zašto je “greška” podvrgnuti se ubrizgavanju hijalurona u penis.

“To je nešto što je prolazno i to je najlošija varijanta. Mi smo to radili 25 godina, pronašli smo razne metode, došli smo do jednog realnog povećanja penisa. Sve su ovo privremena rješenja i ne mogu da kažem da su realna povećanja”, rekao je on i dodao da muškarci kod njega često dolaze i sa zahtjevom da uljepšaju polni organ.

“Može da se uradi uljepšavanje polnog organa ako postoje neke anomalije ili ako ima previše kože, što se zove svinjska njuška. Što se tiče povećanja, tu moramo biti realni. Sa više od 30 godina iskustva došli smo do zaključka da to nisu epohalne mogućnosti”, pojasnio je dr Milošević.

Kada je riječ o prosečnoj velilčna penisa u Evropi, ona iznosi 13,14 centimetara u erekciji, a dr Milošević naglašava da se muški polni organ mjeri od pubične kosti do vrha penisa.

On je objasnio i kako izgleda procedura zadebljanja penisa, odnosno njegovog povećanja u obimu. Danas na tržištu mogu se pronaći mnoge metode povećanja penisa, ali jedina uspješna i trajna metoda je hirurška metoda.

“Zadebljanje penisa je praktično bezopasna varijanta. Tu dođe do zadebljanja, penis izgleda nešto veći. Kod hirurške intevencije penis se izvuče iz tijela, ligamenta i dobije oko tri-četiri centimetara, a u erekciji jedan centimetar”, kaže stručnjak.

Istakao je i da su se na klinici susreli sa muškarcem koji je već bio obdaren, ali želio je dodatno da poveća svoj polni organ.

“Čovjek sa ogromnim penisom došao je da ga poveća. Doktor i profesor Sava Perović ga je pitao zbog čega, on je rekao da želi, a tada mu je Sava rekao: ‘Čovječe, ja da imam ovoliki penis, nikada se medicinom ne bih bavio’. I taj veliki penis ništa ne znači, ako ne znate šta ćete s njim”, poručuje dr Milošević.

Poznati urolog ističe da je bilo i situacija kada su muškarci dolazili da bi smanjili penis jer su imali poteškoće prilikom odnosa sa ženama jer su one osjećale velike bolove. Njegov savjet za sve one koji razmišljaju o bilo kojoj intervenciji na polnom organu je da prije svega razgovaraju sa psihologom.

Na kraju se još jednom osvrnuo na tretman hijaluronom kojem se navodno podvrgao Ronaldo.

“Ronaldo je sigurno izložen jako velikom interesovanju žena, svega. Ako je stvarno to sebi uradio, mislim da je pogrešno uradio, jer je suština biti normalan, ako je imao normalan penis. Ja to ne znam, ali suština je biti normalan i funkcionalan. Za penis je hijarulon najveća glupost! Sama koža koje je tretirana hijarulonom ne da penisu da se rastegne dovoljno”, zaključio je dr Milošević.

(mondo.rs, DEPO PORTAL/md)