Početna Vijesti Novosti Ovako je protekla prva noć Zorana Marjanovića u zatvoru: Otkriveno šta je...

Ovako je protekla prva noć Zorana Marjanovića u zatvoru: Otkriveno šta je radio i kako se ponašao iza rešetaka!

Zoran Marjanović koji je juče osuđen na 40 godina zatvora zbog ub.stvo supruge Jelene, sproveden je u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu sinoć oko 20 časova.

– Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rješenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odjeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tijela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne smije da ima kao što su novac, mobilni telefon. Ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbijednost dozvoljeno je da unese. Nakon toga, sproveden je u pritvor – rekao je za Telegraf sagovornik iz istrage.

Zoran Marjanović, kako se navodi nije imao nikakve prohtjeve, jeo je i legao da spava, a prvu noć iza rešetaka proveo je mirno.

– Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava – rečeno je.

Kako se navodi on do ponedjeljka neće moći da prima posjete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu najbliži članovi porodice i advokati.

Podsjetimo, Zoran Marjanović uhapšen je juče u svojoj kući u Borči, u koju se vratio nakon izricanja presude. U kući je proveo nešto više od sat vremena, a kada je rješenje o određivanju pritvora stiglo, policija je otišla u Borču, uhapsila ga i odvela u PS 29. novembar, odakle je prebačen u Centralni zatvor.

ekskluziva.ba