Početna Vijesti Novosti TETOVAŽA ODALA MISTERIOZNU CRNKU! Evo ko je žena koja je dovezla Zorana...

TETOVAŽA ODALA MISTERIOZNU CRNKU! Evo ko je žena koja je dovezla Zorana Marjanovića u Palatu pravde! Isti znak on nosi na vratu

Svi su se pitali ko je atraktivna crnka koja je danas bila u pratnji Zorana Marjanovića, kada je ulazio u Palatu pravde, gde je proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Žena koja je u crvenom “puntu” odvezla Zorana Marjanovića iz kuće u Borči ka sudnici, je Zorica Mitrović. Reč je o Marjanovićevoj dugogodišnjoj devojci koja je uz njega tokom celog procesa.

Mitrovićeva i Marjanović su u vezi još od 2017. godine, a spekulisano se da mu je bila ljubavnica i dok je bio u braku sa pokojnom Jelenom. Ona ga je, kada je uhapšen zbog sumnje da je upravo on ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2016. godine, na sve strane branila i tvrdila da nije kriv. Ubrzo nakon toga otkriveno je da su njih dvoje u vezi.

Mitrovićeva, naime, na ruci ima identičnu tetovažu kao i Marjanović na vratu – simbol pobede dobra nad zlom. Uparene tetovaže uradili su pre nekoliko godina.

– Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno – rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.

Kada je Marjanović 2018. godine izašao iz pritvora, Zorica je postala redovna gošća u njegovom porodičnom domu.

– Nisam siguran da li se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se – rekao je ranije jedan od komšija.

Marjanović je, kako smo ranije objavili, oko 8.30 jutros iz porodične kuće u Borči izašao upravo u pratnji Zorice. Ona je sela za volan crvenog “punta”, a on na suvozačevo mesto.

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora i odmah će otići u Centralni zatvor.

(Kurir.rs)