Početna Vijesti Novosti Manekenka Bojana Šarac htjela da zaplaši dečka zbog ljubavnih problema, u smrt...

Manekenka Bojana Šarac htjela da zaplaši dečka zbog ljubavnih problema, u smrt otišla slučajno!

Bojana Šarac (28), manekenka iz spota “Maria” Relje Popovića, koja je sahranjena u ponedjeljak u Sremskim Karlovcima, oduzela je sebi život i to, kako sumnja njena porodica, iz nehata.

Njeni najbliži vjeruju da je ona željela da zaplaši dečka, s kojim je bila u dužoj vezi, i slučajno sebi oduzela život. Prema riječima izvora bliskog njenoj familiji, već neko vrijeme mu je prijetila da će da napravi haos, ali nije precizirala i šta. Posljednjih mjeseci njih dvoje su imali nesuglasice, koje su uticale na njeno raspoloženje.

– Vjerujte mi da smo svi u šoku. Zbog ostalih članova porodice ne bih da otkrivam detalje jer je to divna familija i rod smo. Ona je živjela u izobilju, ništa joj nije nedostajalo. Željela je samo da zastraši dečka sa kojim je godinama bila u vezi. Ne znam tačno koliko su zajedno, ali duži period je u pitanju, nezgodno je sad i da pitam. Kao i svaki par, imali su nesuglasice, ali tog kobnog dana, prije nego što se, kako porodica vjeruje, slučajno objesila, imali su čarke. Eto kako se završilo – priča naš izvor, koji je zbog specifične situacije insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim riječima, Bojanin dečko je bio na sahrani:

– On je nju obožavao. Plakao je kao kiša. Ugasio je profile na mrežama i ne vjerujem da će se povratiti od šoka godinama. Teško mu je ovo palo. Svima nama u familiji. Sada mnogi komentarišu, nagađaju, spekulišu, ali prema situaciji, kako je ispalo, najuži članovi sumnjaju da je željela sebi da oduzme život i tragično završi, nego se stvar otrgla kontroli i nije joj bilo spasa. Bar da je neko naišao u tom trenutku, ali sudbina, nažalost.

Bojana je bila model, manekenka, stilistkinja, kolumnistkinja i glumica. Radila je u Istanbulu, Milanu, Kini i Londonu, na više različitih pozicija prikupila je iskustvo. Bila je autentični predstavnik one strane modne industrije koja nije zastupljena u mejnstrim kulturi. Moda je za Bojanu uvijek bila logičan izbor karijere, pored psihologije, koju je studirala i koja joj je pomogla da prođe kroz sve pritiske koje su joj poslovi donosili. Bila je aktivna i na društvenoj mreži Instagram, gdje ništa nije slutilo na tragediju, a posljednju fotografiju objavila je dva dana prije tragičnog događaja.

ekskluziva.ba