Početna Vijesti Novosti REPER SE BOLNIM RIJEČIMA OPROSTIO OD STRADALOG OCA: ŽIVIMO I UMIREMO KAO...

REPER SE BOLNIM RIJEČIMA OPROSTIO OD STRADALOG OCA: ŽIVIMO I UMIREMO KAO NA FILMU

Otac repera Marka Milivojeva, poznatijeg pod umjetničkim imenom Mili, jučer je poginuo na snimanju filma “Oluja”.

Reper Marko Milivojev, koji je posljednjih godina uspio da izgradi ime na estradi, a hitovi “Loca” i “Grmi” obezbijedili su mu i finansijsku sigurnost, pričao je ranije da je imao teško djetinjstvo i da je morao čak da napusti školu kako bi izdržavao majku i brata. Nemaština, odrastanje u beogradskom naselju Mirijevu, zatvorski dani, sve su to dijelovi njegove prošlosti.

Marko je, kako i sam priznao, bio prinuđen da napusti školu kako bi mogao da zaradi dovoljno novca za osnovne ljudske potrebe, za sebe, brata i majku.

Zato što sam morao da izdržavam sebe, majku i brata. Škola mi nije donosila nikakvu zaradu. Osnovne ljudske potrebe su me na to natjerale. Škola mora da se završi, u mom slučaju ja sam platio skuplje školovanje. Savjetujem mlade da se obrazuju. Eto, ja planiram da završim glumu – istakao je ranije za domaće medije, te dodao da je imao teško odrastanje.

Imao sam poprilično ludo i neobično odrastanje. Djetinjstvo pamtim po igranju s pravim oružjem.

Podsjetimo, on se bolnim riječima oprostio od oca.

Eeee… ćale počivaj u miru. Živimo film i umiremo kao na filmu. Mili gang – a kasnije i objavio očevu fotografiju.

Inače, vatrogasci su izvukli tijelo nastradalog nizbrdo ka Drini.

Ranije su produkcije “Omega” saopštili da je Vladimir M. bio scenski rekviziter u ekipi filma “Oluja”.

Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosjećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mjere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima – navodi se u saopštenju produkcije. prneosi “Hayat“.

haber.ba