Početna Vijesti Novosti Teška nesreća Hrvatskoj: Dvoje mrtvih, troje teško povrijeđenih

Teška nesreća Hrvatskoj: Dvoje mrtvih, troje teško povrijeđenih

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod odmorišta Janjče u Lici, dvije su osobe poginule, a više njih je povrijeđeno.

Kako prenose hrvatski mediji, na parkiranu Škodu ogulinskih registracijskih oznaka naletio je kombi Sokol Marića. Kombi je zagrebačkih, a Škoda je ogulinskih registracijskih oznaka, potvrdili su za Index iz PU ličko-senjske.

Troje ljudi iz kombija je povrijeđeno i prevezeno u Opću bolnicu Gospić, a dvije osobe iz Škode su na mjestu smrtno stradale. Indexu je neslužbeno potvrđeno da je vozač Škode parkirao kako bi promijenio gumu. Škoda je stajala u smjeru juga. “Na Odjelu intenzivne medicine smješten je 25-godišnjak s teškim povredama glave, a ostala dvojica u dobi od 21 i 25 godina s teškim su ozljedama smješteni na Odjel kirurgije”, rekla je za Hinu direktor bolnice u Gospiću Sandra Čubelić.

Zbog nesreće prekinut je promet na auto-put A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Otočac i Perušić u smjeru mora. Vozi se obilazno državnim cestama Otočac-Ličko Lešće-Perušić (DC50), a pred čvorom Otočac kolona je duga oko 3 km. Iz PU ličko-senjske navode kako očevid vodi zamjenik županijske državne tužiteljke iz Karlovca. prenose “Nezavisne“.

haber.ba