Početna Vijesti Novosti SENEDINA JE VANBRAČNA SUPRUGA UBOLA U BUBREG: ‘HVALA ALLAHU NIJE ME UBILA’

SENEDINA JE VANBRAČNA SUPRUGA UBOLA U BUBREG: ‘HVALA ALLAHU NIJE ME UBILA’

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), nasilje u porodici dogodilo se u 22.03 sata, piše Avaz.ba. – U Službu hitne medicinske pomoći vozilom je s Bilmišća prebačen Zeničanin koji je zadobio povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga. Još nije poznat stepen povreda povrijeđenog – kažu iz policije. […]

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), nasilje u porodici dogodilo se u 22.03 sata, piše Avaz.ba.

– U Službu hitne medicinske pomoći vozilom je s Bilmišća prebačen Zeničanin koji je zadobio povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga. Još nije poznat stepen povreda povrijeđenog – kažu iz policije.

Komšije tvrde da je Zeničanka svog bivšeg supruga dva puta nožem ubola u bubreg.

Zeničanin inicijala G.S., rođen 2000. godine, zadobio je povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga supruge inicijala H.A., rođena 1998. godine, iz Zenice – kažu nam iz policije.
Na TikTok profilu oglasio se povrijeđeni Senedin Gračić, koji je objavio fotografije sa Urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica uz komentar da nije preminuo.

hayat.ba