Početna Senzacija INFO Novosti PRVO KRENULO U REPUBLICI SRPSKOJ/ Počeo veliki bojkot prijevoznika u BiH: Od...

PRVO KRENULO U REPUBLICI SRPSKOJ/ Počeo veliki bojkot prijevoznika u BiH: Od danas nema točenja goriva ni prevoženja robe!

– Od danas počinje bojkot točenja goriva i ne tovarimo robu na svim destinacijama. I to će trajati 10 dana – rekao je predsjednik Udruženja prijevoznika za unutašnjii i međunarodni transport RS-a Nikola Grbić, gostujući u Jutarnjem programu RTRS

Počeo je veliki štrajk prijevoznika u Bosni i Hercegovini.

– U teškoj smo situaciji zbog cijena goriva. Svi koji su nezadovoljni cijenama goriva će nas podržati. Oni koji su zadovoljni cijenama gorima neće nas podržati. Ovo će za nas napraviti velike gubitke, ali smo primorani – kažu projevoznici u Republici Srpskoj koji su rano jutros, kao što su i najavili, parkirali kamione i tako prekinuli dopremu robe.

Isto najavjuju i iz Federacije BiH, također nezadovoljni zbog visokih cijena goriva.

– Od danas počinje bojkot točenja goriva i ne tovarimo robu na svim destinacijama. I to će trajati 10 dana – rekao je predsjednik Udruženja prijevoznika za unutašnjii i međunarodni transport RS-a Nikola Grbić, gostujući u Jutarnjem programu RTRS.

Istaknuo je da već danas očekuje poziv od institucija kako bi se riješio problem.

Podsjećamo, u Sarajevu je u subotu, 2. jula, zbog nezadovoljstva cijenama goriva i neadekvatnom reakcijom državnih organa, održano protestno okupljanje.

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)