Početna Vijesti Novosti Bivši reprezentativci Srbije se potukli na splavu, Prijović nokautirao Tošića

Bivši reprezentativci Srbije se potukli na splavu, Prijović nokautirao Tošića

Veliki incident se dogodio sinoć oko 1 sat poslije ponoći

Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić i srbijanski nogometaš Aleksandar Prijović potukli su se na jednom splavu u Beogradu, objavio je Kurir.

Veliki incident se dogodio sinoć oko 1 sat poslije ponoći na poznatom novobeogradskom splavu pred više od sto svjedoka, navodi beogradski portal.

Žestoko se branio

Prijović je u društvu tri djevojke stigao na poznati beogradski splav. Za drugim separeom sjedio je Duško Tošić sa svojim društvom. Čim ga je ugledao, Prijović je skočio i krenuo ka njemu. Tošić je ustao i na očigled svih gostiju krenule su žestoke psovke. Ubrzo je sve preraslo u fizički obračun.

Prijović je udario Tošića tri, četiri puta, pesnicom u glavu. Tošić se žestoko branio, iako je u jednom momentu, nokautiran završio na podu, tvrdi Kurir.

Nakon toga reagovali su prisutni i spriječili su još veći incident.

Upropastio transfer

Isti izvor tvrdi da je Prijović zamjerio Tošiću što mu je upropastio transfer, nakon čega mu je poslao poruku i poručio da će ga prebiti kada ga vidi.

Duško Tošić je nekadašnji proslavljeni srbijanski igrač, a danas uspješan menadžer. Ima izuzetno jake veze u Turskoj gdje je odveo nekoliko vrhunskih igrača, među kojima je bio i Miralem Pjanić kada je prešao u Bešiktaš,piše Avaz

Aleksandar Prijović i dalje je aktivan i nastupa za Western United u Australiji

haber.ba