Početna Vijesti Novosti Ronaldo će vlasniku imanja u koji se zakucao njegov Bugatti platiti svu...

Ronaldo će vlasniku imanja u koji se zakucao njegov Bugatti platiti svu štetu!

Saga oko udesa koji je izazvao tjelohranitelj Kristijana Ronalda i u kome je teško oštećen Bugatti vrijedan 2,5 miliona eura, ima svoj nastavak.

Za sada neimenovani tjelohranitelj je izgubio kontrolu nad volanom i udario u imanje koje se nalazi u urbanom dijelu mjestašca Bunjol, u blizini salaša gdje se odmara slavni fudbaler sa porodicom.

Na sreću nije bilo nikakvih težih povreda, ali je gazda imanja kojem je oštećeno dobio prave glavobolje zbog svega što je uslijedilo.

“Razvalili su mi sat za vodu, nestalo mi je vode i od trenutka nesreće nisam mogao da normalno vodim život u svom domu”, rekao je gazda oštećenog imanja kojem su uništena ulazna vrata i dva zida.

“Mislio sam da su mi ubili psa. Kada sam ušao drhtao je od straha još na ulazu”, kazao je gazda koji je poslije toga i posjetio Ronaldovo imanje.

“Dugo sam čekao da se otvore vrata, ali sam se susreo sa veoma ljubaznim gospodinom i gospođom. U Ronaldovo ime su obećali da će platiti svu štetu koju je napravio Bugatti. Rekli su mi da sredim i dostavim račune.”

Međutim, Ronaldo je svojim gestom prema gazdi imanja pokazao pravo lice, odnosno da je istinski gospodin. Da bi izbjegao bilo kakav sudski spor Ronaldo je odlučio da odmah nadoknadi kompletnu štetu i to nakon što mu osiguravajuća kompanija oštećenog dostavi sve račune.

Španski mediji su u utorak objavili da je poznato ko je vozio automobil, te da je za volanom bio jedan od Ronaldovih tjelohranitelja koji je imao nekoliko sati slobodno dok su ostali bili u pratnji zvijezde Mančester junajteda.

Ipak, Ronaldo je tražio od medija da ne objavljuju javno ime ovog tjelohranitelja što su oni, barem za sada, ispoštovali.

ekskluziva.ba