Početna Vijesti Novosti ONA MU JE I ŽENA I SESTRA I DRUG: Nikola Rokvić je...

ONA MU JE I ŽENA I SESTRA I DRUG: Nikola Rokvić je bio veliki zavodnik, evo kako ga je Bojana osvojila

Nikola Rokvić i Bojana Barović su, po mišljenju mnogih, jedan od najlepših i najskladnijih parova na estradi! Evo kako su se upoznali…

Vozili su se autobusom, ona je sedela ispred Nikole i – u jednom trenutku – spustila sedište i svom snagom mu se naslonila na kolena. Ćutao je i trpeo. Visoka lepotica sanjalačkih zelenih očiju nije uopšte obraćala pažnju na njega pri prvom susretu. Nije mogao ni da sluti da će se tokom rijaliti programa, u narednih mesec dana, njihovo poznanstvo pretvoriti u ljubav.

Bojana Barović je do tada već proživela život o kakvom devojke sanjaju. Postala je manekenka sa 14 godina, živela na Tajlandu dve godine, a u Parizu tri. U Njujorku je učila glumu, tokom mladosti se oprobala i u novinarstvu, muzici, voditeljskom poslu. Pre veze s Nikolom, zabavljala se dve godine sa nekadašnjim košarkašem Los Anđeles Lejkersa, Pau Gasolom.

Nikola Rokvić je do susreta s Bojanom već bio stekao status zavodnika. Kao sin poznatog pevača Marinka, i sam je krenuo u estradne vode, a paralelno studirao dizajn zvuka.

Bojana nije podlegla medijskim pričama o Nikolinim ljubavnim poduhvatima. Tvrdi da joj je mesec dana rijalitija bilo dovoljno da vidi kakav je on zaista.

“Za vreme snimanja Nikolu sam videla u raznim situacijama u kojima smo se oboje osećali ugroženima. I to je samo pomoglo da se zbližimo”, ispričala je Bojana za Story svojevremeno.

Šest godina kasnije, Nikola je zaprosio Bojanu na svom koncertu, a ona rekla “da”. Venčali su se u manastiru Mileševa i dobili dvoje dece – Simeona i Leonu. Oboje neguju duhovni život i podržavaju se uzajamno u pravoslavnoj veri, piše Lepaisrecna.

“Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život”, ispričao je Nikola u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

“Naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost… Tri u jednoj, i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma”, kaže Rokvić.

“Kao u svakom braku, iskušenja su tu. Trudimo se da razgovorom rešimo nesuglasice i mislim da je bitno čuvati jedno drugo, kao i čuvati drugog od sebe. Hvala bogu, mi uspevamo u svemu tome, naravno nekad ima trzavica, ali uz zdravorazumski razgovor sve to prevaziđemo. Najbitnije je da ima ljubavi, naravno mora i dosta kompromisa da postoji u bračnoj zajednici i razumevanja”, kazao je Nikola u intervjuu za Blic.

Oboje su, kako ističu, junska deca i Bojana je upravo proslavila rođendan na moru, a Nikola odano dopisuje “lepa si” uz svaku njenu sliku na Instagramu, pa i na rođendansku!

haer.ba