Početna Vijesti Novosti Mučna ispovijest oca Šapčanke koja je nađena mrtva u motelu: Otkrio šta...

Mučna ispovijest oca Šapčanke koja je nađena mrtva u motelu: Otkrio šta je njen dečko radio poslije sahrane!

Policija u Republici Srpskoj istražuje misterioznu smrt Aleksandre Petrović (23) iz okoline Šapca, čije je tijelo pronađeno prije dvije nedjelje ispred jednog motela kod Bijeljine.

Kako se saznaje od Aleksandrinog oca Radoslava Petrovića, njegova kćerka je prije dvije nedjelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom Filipom G., koji je njemu, kao i policiji, ispričao da je djevojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

– On se navodno probudio usred noći i vidio da nje nema u krevetu. Krenuo je do kupatila, a kada je ušao, zatekao je Aleksandrino tijelo kako visi, pa ga je skinuo i iznio ispred motela, gdje ga je pronašla i policija. Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Recepcionar je pozvao Hitnu pomoć, ali kasno – kaže šokirani otac.

Rajko navodi da se njegova kćerka godinama zabavljala s momkom koji ju je zatekao mrtvu.

– Koliko znam, dugo je imala tog dečka, putovali su često. Nismo bili u kontaktu u posljednje vrijeme jer smo se njena majka i ja razveli. Njeni prijatelji kažu da je bila vedra, nisu ni slutili da bi mogla da digne ruku na sebe. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno – kroz suze govori otac.

On pojašnjava i da je poslije tragedije bio u kontaktu s kćerkinim momkom.

– Sahranjena je ovdje u Zminjaku. On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama objesila, a ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, ne znam, to će policija utvrditi – objašnjava potreseni otac.

Nadležni organi Republike Srpske utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoub.stvo.

– Mladić je ispitan u policiji, a pokrenuta je istraga jer ima određenih indicija da bi samoub.stvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Aleksandrine kolege iz firme u kojoj je radila ne kriju da su u šoku zbog svega što se dogodilo. Tvrde i da su čuli dvije verzije događaja.

– Najčešća priča je da su to veče bili na svadbi. Kada su se vratili, Aleksandra je navodno našla poruke u njegovom telefonu koje je razmjenjivao sa drugom djevojkom i izvršila je samoub.stvo. Prema drugoj verziji, njen momak ju je u naletu ljubomore udavio – navode kolege.

ekskluziva.ba