Početna Senzacija INFO Novosti UZNEMIRUJUĆI PRIZORI IZ TEŠNJA: Centar grada potpuno poplavljen, automobili plutaju ulicama

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI IZ TEŠNJA: Centar grada potpuno poplavljen, automobili plutaju ulicama

Pričinjene su i materijalne štete na kućama, automobilima i obližnjim objektima, a na videozapisima je primjetno kako voda nosi i automobile budući da su na ulicama od obilnih padavina nastale bujice.

Uslijed obilnih padavina koje su danas zahvatile veći dio Bosne i Hercegovine, poplavljeni su pojedini gradovi, u najvećoj mjeri u Tuzlanskom kantonu, ali prema fotografijama i videozapisima na društvenim mrežama, građani Tešnja se također bore sa posljedicama poplava koje su danas zahvatile ovaj grad.

Naime, danas je u popodnevnim satima jaka kiša pogodila područje Tešnja koji je za nekoliko trenutaka doslovno bio pod vodom.Pričinjene su i materijalne štete na kućama, automobilima i obližnjim objektima, a na videozapisima je primjetno kako voda nosi i automobile budući da su na ulicama od obilnih padavina nastale bujice.

Lokalni mediji pišu da i vatrogasci u mjestu Krndija u općini Tešanj spašavaju svoje objekte koji su također stradali uslijed bujičnih poplava,piše Slobodnabosna

habrer.rs