Početna Vijesti Novosti VIDEO/STAV IZ BEOGRADA/ Drašković: Srpske granate sa brda ubile su više od...

VIDEO/STAV IZ BEOGRADA/ Drašković: Srpske granate sa brda ubile su više od 1.000 djece u Sarajevu

Bombardovanje Srbije koje je 1999. godine izveo NATO je zločin, ali Srbija mora znati da je Slobodan Milošević kriv za to. Svaka NATO raketa je imala Miloševićevo punjenje. On je u rat na Kosovu došao sa rukama krvavim do ramena. Ubijena su djeca od NATO bombi, ali isto tako samo u Sarajevu je od srpskih granata sa brda ubijeno više od 1.000 djece. To su stvari koje ne smijemo zaboraviti – kazao je Drašković

Vuk Drašković, veteran srbijanske političke scene, spada u rijetke javne ličnosti iz Beograda koje govore barem dio istine o agresiji na Bosnu i Hercegovinu.

Tako je Drašković tokom gostovanja na N1 govorio o ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva.

– Bombardovanje Srbije koje je 1999. godine izveo NATO je zločin, ali Srbija mora znati da je Slobodan Milošević kriv za to. Svaka NATO raketa je imala Miloševićevo punjenje. On je u rat na Kosovu došao sa rukama krvavim do ramena.

Ubijena su djeca od NATO bombi, ali isto tako samo u Sarajevu je od srpskih granata sa brda ubijeno više od 1.000 djece. To su stvari koje ne smijemo zaboraviti – kazao je Drašković i dodao kako je “Milošević želio izgubiti Kosovo i da na grobovima onih koji su pali na Kosovu gradi antizapadnu konfederaciju sa Rusijom i Bjelorusijom.

U videu ispod od 48.30 minute Drašković govori o Sarajevu.

(DEPO PORTAL/dg)