Početna Vijesti Novosti Affan Bajramović: “Majka Segmedina je svjetlom plemenite ljudske veličine uljepšavala život svih...

Affan Bajramović: “Majka Segmedina je svjetlom plemenite ljudske veličine uljepšavala život svih koji su je poznavali” (Video)

U sali Parlamenta Federacije BiH održana je komemoracija Segmedini Srni-Bajramović, zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo i delegatkinji u Parlamentu FBiH.

Segmedina je, podsjetimo, preminula u utorak u 50. godini.

Govor je, u ime porodice, održao njen sin Affan, a malo ko je ostao imun na njegove riječi, pa i na društvenim mrežama.

Zahvalio se svim prijateljima i saradnicima njegove majke, koji su bili podrška, kako Segmedini za života, tako i njenoj porodici nakon njenog odlaska.

“Ta ogromna podrška vas, koji ste poznavali moju majku, pokazuje nam da je istim svjetlom njene plemenite ljudske veličine kojom je svakog dana uljepšavala život nama, svojoj porodici, također obasjavala i sve koji su je poznavali.

Zato vam još jednom svima zahvaljujem, što ste nam to pokazali dolaskom na njen ispraćaj, što ste nam podrška u ovim tužnim i teškim danima.

Na sarajevskom groblju Bare danas je obavljena dženaza i ukop političarki i zastupnici SDP-a BiH, Segmedini Srni-Bajramović.

Pored članova porodice, brojnih prijatelja, dženazi je prisustvovao i veliki broj političkih zvanica.

sarajevskasehara.com