Početna Vijesti Novosti OVO JE ZUMRETA KOJU JE UBIO SVEKAR DŽEMO! MISLIO JE DA IMA...

OVO JE ZUMRETA KOJU JE UBIO SVEKAR DŽEMO! MISLIO JE DA IMA LJUBAVNIKA

Džemo Eminović (79), koji je u ponedeljak popodne ubio svoju snahu Zumretu (44) u selu Crnoča kod Novog Pazara, navodno godinama nije govorio sa ženom svog sina, a u posljednje vrijeme je navodno po selu pričao kako je čuo da ona ima ljubavnika.

Podsjećamo, zločin se dogodio prekjučer oko 15 časova, kada je poslije svađe Džemo pucao u Zumretu u dvorištu u kome oboje žive.

Komšije su čule ukupno četiri pucnja, a vjeruje se da je Džemo tri hica ispalio u Zumretu, a potom je pucao i u sebe. U vrijeme zločina Zumretina svekrva bila je na njivi, a sin u školi – kaže izvor Kurira i nastavlja:

Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju koje su mogle samo da konstatuju smrt svekra i snahe i obave uviđaj.

Kako navode komšije, svekar i snaha su godinama bili u lošim odnosima.

Oni su živjeli u dve kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i djeveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Sandžak dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da stanuje sa svekrom i svekrvom – pričaju komšije.

Džemo Eminović se prije mesec dana, kako tvrde mještani, vratio iz bolnice.

Imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio i operisan, a već tada je bilo jasno da mu poslije operacije nije dobro. Nekako se promijenio, počeo je jako loše da priča o snahi, iako to nije ranije radio, bez obzira na njihov narušen odnos. Govorio je svima da ona ima ljubavnika i da vara njegovog sina. Tako su komšije počele da sumnjaju i da ima psihičke probleme – kažu komšije i nastavljaju:

Uprkos tome, svi su šokirani ovim što se dogodilo. Čak i ljudi koji su ga svakodnevno posjećivali kažu da ništa nije slutilo na to da će je ubiti, a potom presuditi i sebi.

Od ubijene Zumrete juče se na društvenim mrežama oprostio njen sin. On je okačio majčinu fotografiju uz emotikone koji plaču, a nizali su se komentari žaljenja, izrazi saučešća i podrške porodici. prneosi “Hayat“.

haber.ba