Početna Senzacija INFO Novosti U avionu Cessna poginuo je hrvatski biznismen i sportista koji živi u...

U avionu Cessna poginuo je hrvatski biznismen i sportista koji živi u Njemačkoj

Iako su se svi nadali kako su putnici i pilot preživjeli, nažalost, to se nije dogodilo

Među poginulima u avionu Cessna 182, koji je u ponedjeljak oko 11,50 sati pronađen u mjestu Broćanac kod Rakovice gdje je pao nakon što mu se izgubio svaki trag u nedjelju kad je iz Splita poletio prema Njemačkoj, je i Hrvat Joško Sladojević, dugogodišnji član Croatije Stuttgart, javlja Fenix Magazin.

Članove Croatije Stuttgart kao i sve Hrvate s područja Stuttgarta rastužila je vijest kada je potvrđeno kako je među poginulima i Joško Sladojević, koji je bio dugogodišnji dopredsjednik, igrač i član Croatije Stuttgart gdje je dugi niz godina obnašao i funkciju blagajnika u klubu.

“Počivao u miru naš Joško”, napisali su iz Croatije Stuttgart poslavši za Fenix-magazin.de i posljednju fotografiju njihova člana Joška slikanu ispred aviona Cessna u kojem je poginuo nakon što se avion u nedjelju srušio.

Sladojević koji je rodom iz Blata na Cetini dugi niz godina je radio kao inžinjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

“Na nagovor njemačkih prijatelja prihvatio je njihov poziv da se iz Splita s njima vrati za Njemačku. Nažalost, sudbina je bila okrutna prema tom neponovljivom čovjeku”, rekli su za Fenix-magazin njegovi prijatelji iz Croatije Stuttgart.

Pokojnog Joška Sladojevića kao dobrog i vrijednog čovjeka sjećaju se i članovi Glavnog školskog odbora Hrvatske nastave Koordinacije Stuttgart, čiji je predsjednik bio osam godina.

Podsjetimo, avion Cessna 182 je u nedjelju u 11,25 sati nestao je s radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Policija je objavila kako je pilot aviona bio Švicarac, a putnici su bili dvoje državljana Njemačke i jedna osoba s hrvatskim državljanstvom. Tu je informaciju policija dobila u najavi leta od oblasne kontrole leta Split.

Iako su se svi nadali kako su putnici i pilot preživjeli, nažalost, to se nije dogodilo.

(DEPO PORTAL/dg)