Početna Vijesti Novosti Policajac iz Nevesinja za kojim tragalo četiri dana nađen pored sporednog puta:...

Policajac iz Nevesinja za kojim tragalo četiri dana nađen pored sporednog puta: Bio je svezan i iscrpljen(?!)

Pretpostavlja se da je Grahovac izbačen na mjestu gdje je pronađen s obzirom na to da su policajci u više navrata pretraživali to područje

Policajac Miloš Grahovac koji je nestao prije pet dana, sinoć je pronađen živ, ali isrpljen, potvrdila je trebinjska policija.

Grahovac je nestao 25. maja poslijepodne, a njegov automobil pronađen je nedaleko od puta Nevesinje – Trebinje, u mjestu Bežđeđe.

Prema nezvaničnim informacijama Srne, Grahovcu su bile svezane ruke i noge, dok su iz policije kazali samo da je zbog iscrpljenosti prevezen u bolnicu u Nevesinje. Njegovo zdravstveno stanje je, kako prenose mediji, stabilno.

Lokalni portal Direkt-portal navodi da je Grahovac pronađen pored sporednog puta Nevesinje – Divin. Pretpostavlja se da je Grahovac izbačen na mjestu gdje je pronađen s obzirom na to da su policajci u više navrata pretraživali to područje.

U potrazi za nestalim policajcem u četiri dana, kojiko se tragalo za njim, učestvovale su stotine ljudi iz Hercegovine, policija, Civilna zaštita, lovci, Gorske službe spašavanja.

Policijska uprava Trebinje zahvalila svima koji su učestvovali u potrazi.

oslobodjenje.ba