Početna Vijesti Novosti Pogledajte kako se Split oprostio od Mateja Periša (VIDEO)

Pogledajte kako se Split oprostio od Mateja Periša (VIDEO)

Mnogobrojni prijatelji i poznanici Mateja Periša sudjelovali su u posebnom oproštaju od Splićanina koji je gotovo pola godine nakon nestanka, pokopan na splitskom groblju Lovrinac.

S obzirom da je Matej bio veliki zaljubljenik mora, a ljeti je radio i kao skiper, veliki oproštaj organiziran je u trajektnoj luci gdje je više desetaka brodova u isto vrijeme zatrubilo njemu u čast.

Prisutni na brodicama, kao i mnogi koji su događaj pratili s kopna, zapalili su bengalke, a ispaljene su i svjetlosne rakete.

“Hvala svima što ste pokazali veliko srce. Ovakva ljubav čovika čini čovikom”, poručio je okupljenima otac Nenad Periš koji se nalazio na jednom od brodova, a potom je predvodio zajedničku molitvu.

Od Mateja su se danas oprostili i neki Beograđani koji su zapalili svijeće i pustili balone u Savu na lokaciji gdje su ga nadzorne snimke posljednji put snimile – ispred restorana Savanova.

Od Mateja su se juce oprostili i neki Beograđani koji su zapalili svijeće i pustili balone u Savu na lokaciji gdje su ga nadzorne snimke posljednji put snimile – ispred restorana Savanova.

https://youtu.be/-OwEVgDfX0U

N1