Početna Senzacija INFO Novosti Nedostaješ brate moj, uzeli su te Sava i Dunav: Sestra Mateja Periša...

Nedostaješ brate moj, uzeli su te Sava i Dunav: Sestra Mateja Periša se potresnim riječima oprostila od njega!

Matej Periš biće sahranjen danas na groblju u Lovrincu u rodnom Splitu, a na društvenoj mreži Tik-tok djevojka koja se potpisuje kao Andrea Periš postavila je snimak na kom je mladi Splićanin.

“Jednostavno više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton halom, a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej, volimo te svi”, napisala je Andrea.

Na istom profilu objavljen je još jedan snimak posvećen Perišu. Snimak možete pogledati ovdje.

“Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio, uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila, počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu”, stoji u opisu videa na kom su objavljene Matejeve fotografije.

Podsjetimo, mladić je nestao u Beogradu 31. decembra, a poslije pet mjeseci potrage njegovo tijelo isplivalo je iz Dunava prošle srijede. Obdukcija je pokazala da se Matej, koga je tražio cijeli region, utopio. Prošlog petka u crkvi Svetog Ante u Beogradu održana je misa i ispraćaj tijela u Split. Osim oca Nenada, beogradskog nadbiskupa Stanislava Hočevara i patrijarha Porfirija, od Periša se oprostio i veliki broj građana.

ekskluziva.ba