Početna Senzacija INFO Novosti Razvodi se Naida Kundurović: Voditeljica stavila tačku na brak s Esadom Zečevićem

Razvodi se Naida Kundurović: Voditeljica stavila tačku na brak s Esadom Zečevićem

Sudeći prema objavama na Instagramu, Naida odlično podnosi ovaj period, pa tako se ovih dana moglo vidjeti da ona na svom profilu slavi prijateljstva, druži se s kolegama i prijateljima

Jedna od omiljenih bh. televizijskih voditeljica Naida Kundurović stavila je tačku na brak s Visočaninom Esadom Zečevićem, umjetničkim direktorom jednog produkcijskog studija.

Proces u toku

Harizmatična voditeljica N1 televizije je samo za „Avaz“ kratko prokomentirala ove navode.

– Mogu samo kratko reći – proces je u toku, još ništa nije gotovo. Ništa ne bih komentirala dok to pravno ne bude završeno, čisto etički, moralno – rekla je Kundurović.

Inače, ovaj par je, dok je ljubav trajala, zajedno pokrenuo i „Aya’s Touch“, platformu za osnaživanje vlastite moći pojedinca u cilju vođenja svog najboljeg života. Platformu su nazvali po kćerkici koju su dobili u braku.

Internet-stranicu i YouTube kanal pokrenuli su u martu 2020., kada je i korona pokucala na vrata, kao odgovor na veliki strah, nesigurnost i zbunjenost ljudi.

Vještina življenja

– Već dugi niz godina propitujem duhovnost i tražim što kvalitetnije načine za što smisleniji život. Doslovno mogu reći da izučavam vještinu življenja. Uzimajući u obzir i to da studiram psihologiju, taj projekt je namijenjen svim ljudima koji žele da rade na sebi i koji žele kvalitetniji i smisleniji život, koristeći raznorazne alatke koje mi nudimo. Nikako nije bilo dosadno, bilo je izuzetno dinamično i aktivno. Esad je iza kamere, a ja sam ispred. Tako da smo mi, zapravo, uživali kreirajući taj svoj multimedijalni projekt, koji je sada postao i moj mali biznis – rekla je svojevremeno Kundurović.

Sudeći prema objavama na Instagramu, Naida odlično podnosi ovaj period, pa tako se ovih dana moglo vidjeti da ona na svom profilu slavi prijateljstva, druži se s kolegama i prijateljima.

Vjenčali se 2019. godine

Naida i Esad vjenčali su se u decembru 2019., a upoznali su se nekoliko mjeseci ranije u Visokom. Kćerka im se rodila u maju 2020. godine.

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)