Početna Senzacija INFO Novosti Sva imovina je na moje ime! Šok izjava oca pokojnog Vidoja Ristovića:...

Sva imovina je na moje ime! Šok izjava oca pokojnog Vidoja Ristovića: Moje nasljedstvo je moja stvar, sve je moje!

Otac preminulog Vidoja Ristovića Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon smrti sina na temu podjele imovine, pa je u bijesu prokomentarisao da od toga nema ništa.

On je u razgovoru za Republiku potvrdio pisanje Kurira da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, samim tim Nikolina nema pravo na stan u Beogradu.

– Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se dijeljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me dijeljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – poručio je Miša bijesno.

Nikolina je sa druge strane za prokomentarisala da ni ona ne razmišlja o podjeli imovine, te i da će time da se bavi kada prođe sahrana.

– Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podijelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumijevanja za mene. Treba mi saosjećanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija – poručila je Pišekova.

ekskluziva.ba