Početna Vijesti Novosti BIJESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: ELMA ELFIĆ OBJAVILA SLIKU NJIHOVE...

BIJESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: ELMA ELFIĆ OBJAVILA SLIKU NJIHOVE DJECE, PA PORUČILA: KOME SMETA MUFTIJIN AMANET?!

Sukob u porodici rahmetli Muamera Zukorlića ne prestaje, a naročito varniči na relaciji Elma Elfić Zukorlić, njegova druga supruga – Usame Zukorlić, nastariji sin rahmetli muftije!

Otvoreni rat između njih počeo je od trenutka kada je Usame, zbog sumnji da je njegov otac trovan, zatražio obdukciju, a da o tome nije obavijestio nikog, pa ni udovicu i ostalu Zukorlićevu djecu.

Sinoć se porodični rat preselio i na Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru koji je osnovao Muamer Zukorlić, a čija je predsjednica Elma Elfić Zukorlić.

Name, tamo je došlo do sukoba dvije grupe obezbjeđenja – već postojećeg koje vodi brat preminulog Muamera Zukorlića, Muhamed i novog koje je pokušao da postavi Usame Zukorlić.

Elma Elfić Zukorlić rekla je za RTV Novi Pazar da apeluje na nadležne da zaštite autonomnost Univerziteta. Ona je kazala da ju je vijest o dešavanjima na toj visokoobrazovnoj ustanovi zatekla u Beogradu. Ona je sinoć imala još jednu misterioznu poruku – uz fotografije svoje i Muamerove djece, dvije kćerke i dva sina, Elma Elfić Zukorlić je napisala:

Ko čuva Muftijin amanet? Ili bolje pitanje: Kome smeta Muftijin amanet?

hayat.ba