Početna Senzacija INFO Novosti Ko je bio Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek? Historičaru ukrali skoro 70.000...

Ko je bio Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek? Historičaru ukrali skoro 70.000 eura, imao brak prije voditeljke…

Vidoje Ristović preminuo je iznenada u 44. godini, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova supruga voditeljka Nikolina Pišek.

Vidoje je srpski historičar umjetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima kćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili kćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živi i radi na relaciji Beograd – Zagreb. Par se vjenčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu historičara umjetnosti. Potiče iz bogate porodice. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof se od devedesetih godina dvadesetog vijeka bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka “hemija”. Svoju vezu su objelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu.

Vjerili su se dva mjeseca kasnije, a vjenčali u septembru 2013. godine u Monte Karlu. O toj svadbi se u Srbiji danima pričalo jer je trodnevno slavlje, navodno, koštalo 400.000 eura.

U novembru 2011. godine Ristoviću je beogradska policija tokom rutinske kontrole otkrila pištolj za koji nije imao dozvolu. Potom je protiv njega podnesena krivična prijava za nezakonito nošenje oružja. Postupak pred Višim sudom u Beogradu je pokrenut u aprilu 2012. godine. on je, po preporuci advokata, priznao krivicu te je osuđen na devet mjjeseci pritvora. Sud mu je dozvolio da kaznu služi u vlastitom domu, bez mogućnosti izlaženja. Premda je već godinama prisutan u srpskoj javnosti o Ristoviću se vrlo malo zna.

Pažnju javnosti je prvo privukao brakom sa Nikolinom Pišek.

ekskluziva.ba