Početna Senzacija INFO Novosti ŠMRČE K*KAIN PRED SUDIJOM I ADVOKATIMA? Drama na suđenju Amber Hard i...

ŠMRČE K*KAIN PRED SUDIJOM I ADVOKATIMA? Drama na suđenju Amber Hard i Džonija Depa: Cijeli svijet ostao u šoku kad se pojavio video!

Na suđenju između bivših supružnika i glumačkog para Amber Herd i Džonija Depa strasti se ne smiruju. U sudskom postupku u kojem Dep tereti Herd za klevetu zbog koje je izgubio angažmane u Holivudu isplivale su kontroverzne priče sa obe strane.

Posle svedočenja Amber Herd u toku kojeg se rasplakala opisujući događaj iz 2015. godine za koji tvrdi da je dobio nasilan obrt, novi snimak iz sudnice izazvao je burne reakcije i nagađanja u zapadnim medijima i na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se može videti uplakana Amber koja maramicom briše nos, a potom izgleda kao da je “ušmrknula” njen sadržaj. Navodno, kako se nagađa, u pitanju je tečni kokain.

“Je l to ona besramno š*rče k*kain pred sudijom i advokatima”, “Svašta sam radio u životu, ali ne bih imao hrabrosti ovo da uradim”, “Pa, mislim da je sad sve jasno”, pisali su u komentarima ispod snimka.

Kako piše “Distractify” bivša medicinska sestra Erin Felati dala je komentar na snimak, na osnovu iskustva koje je imala sa Herd.

– Generalno imala je problem sa ljubomorom i anksioznim napadima. Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni – rekla je Felati i dodali da je Herd imala problem sa zavisnošću i da je svakodnevno pila tri čaše vina dnevno, ali i da je uzimala kokain.

Njena bivša medicinska sestra je između ostalog izjavila da je bila 24 sata pod dejstvom rekreativnih narkotika na muzičkom festivalu Coachella 2016. godine. U daljem objašnjenju se navodi da je Herd odrasla u problematičnom okruženju i sa roditeljima koji su takođe bili zavisnici.

(Kurir.rs/Ženablic)