Početna Senzacija INFO Novosti Jelena Đoković kritikovana zbog izgleda na vjenčanju prijatelja: Ovo je nepoštivanje mladenaca!

Jelena Đoković kritikovana zbog izgleda na vjenčanju prijatelja: Ovo je nepoštivanje mladenaca!

Jelena i Novak Đoković prisustvovali su vjenčanju njihovog dugogodišnjeg prijatelja Nevena Markovića. Međutim, Jelenin izgled bio je povod za brojne komentare na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Neven je Novakov kum. Oženio je Natašu Derikonju, arhitekticu i bivšu manekenku, koja je rođena u Bijeljini. Fotografi su “uhvatili” Jelenu i Novaka dok su odlazili sa zabave.

Naravno, bili su vidno raspoloženi pa su odlučili pozirati. Jelena je inače poznata po tome što preferira izlaziti u opuštenom izdanju pa je i u ovoj prilici odlučila ostati vjerna svom stilu.

Iako je izgledala sasvim pristojno, na društvenim mrežama su se pojavile negativne reakcije.

“Stajling kume na svadbi, u crnoj pamučnoj haljini i sa masnom punđom na glavi. Razumijem njen stil, opuštenost i sve, ali meni je ovo apsolutno nepoštivanje mladenaca”, napisala je jedna korisnica Twittera. S njenim mišljenjem složili su se mnogi.


“Ljudima sa tolikim parama je dosadno u životu pa žele da izmisle nešto novo, ali izbori su u životu ipak limitirani i onda oni krenu da se unakažavaju da bi bili drugačiji. Drugo objašnjenje nemam”, napisala je druga.

“Ovakva idem navečer da bacim đubre i molim se da nikog ne sretnem”, također je jedan od komentara.

ekskluziva.ba