Početna Vijesti Novosti RONALDO ODABRAO GDJE ĆE ŽIVJETI PO ZAVRŠETKU KARIJERE! IZNENADIO JE SVE: Samo...

RONALDO ODABRAO GDJE ĆE ŽIVJETI PO ZAVRŠETKU KARIJERE! IZNENADIO JE SVE: Samo zemljište je koštalo 8 miliona evra (Video)

Činjenica da je u poznim igračkim godinama tera Kristijana Ronalda (37) da sve češće razmišlja o životu po završetku karijere.

Iako poseduje više nekretnina širom sveta, sva je prilika da se portugalski as odlučio za potez koji niko nije očekivao. Kako prenose engleski mediji, nije iznenađenje da je Ronaldo odlučio da živi u Portugalu, ali je novost da je odabrao mestašce Kvinta de Marinja koje se nalazi na portugalskoj rivijeri udaljenom 30-tak kilometara od Lisabona.


Ronaldo je samo za zemljište izdvojio više od osam miliona evra. Nedavno su počeli radovi na izgradnji luksuzne vile u kojoj će živeti sa porodicom.
Reč je o projektu savremene arhitekture, a vila će biti ukupne površine od 1100 m2. Sve spavaće sobe će imati pogled na more koje je u neposrednoj blizini, te će imati i ogromnu garažu kako bi stali svi Ronaldovi automobili.

Takođe, vila će biti opremljena liftom, podnim grejanjem, klimom i solarnim panelima. Biće napravljen i otvoreni bazen, te mali teren za fudbal i igralište za njegovu decu.

Pored tog zemljišta nalazi se luksuzna vila, a Ronaldo planira da napravi nešto slično ovome.

Jasno je da je Ronaldov cilj da nakon karijere što više vremena provodi u Portugalu i već je kupio nekoliko nekretnina u pojedinim mestima. Pre nekoliko godina kupio je luksuzni stan u Lisabonu koji košta preko šest miliona evra.

Takođe, posjeduje i ogromnu luksuznu vilu u rodnom Funčalu na Madeiri. U njoj već žive njegova majka Dolores i brat Hugo, te Ronaldo tokom odmora najviše vremena provodi baš u toj vili.

Kurir.rs