Početna Vijesti Novosti Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti, “poradila” i na izgledu!

Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti, “poradila” i na izgledu!

Alina Kabeva, navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, pojavila se u javnosti po prvi put od početka invazije, a ruski mediji tvrde da je znatno ljepša nego što je pamte, aludirajući da se podvrgnula estetskim korekcijama.

Iako su izvori za strane medije tvrdili kako Putin svoju porodicu, pa tako i ljubavnicu, skriva u bunkeru u Sibiru ili luksuznoj kolibi u Švicarskoj, Kabaeva je sada napravila iskorak pojavivši se u Moskvi na jednom takmičenju.

Zlatna olimpijka snimljena je na takmičenju juniora u ritmičkoj gimnastici u VTB Areni uoči sutrašnjeg humanitarnog događaja, a nove fotografije na kojima je osvanula izazvale su spekulacije kako je nešto promijenila na svom licu.

“Nešto se znatno promijenilo na licu Kabaeve. Legendarna ateletičarka bila je primjetno ljepša”, napisao je ruski Cosmopolitan koji je, izbjegavajući da spominje njenu vezu sa Putinom, Alinu opisao kao jedno od najtajanovitijih žena u njihovoj zemlji.

Za Alinu, koja se početkom invazije oglasila kritikujući izbacivanje ruskih sportaša s najvećih sportskih natjecanja, istakli su kako se ona gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, kao ni na društvenim mežama te da je nije moguće čak ni slučajno sresti na ulici.

Kabaeva dosad nije pretrpjela nikakve sankcije, unatoč tome važi za Putinovu navodnu ljubavnicu s kojom se navodi da on ima i četvero male djece, a za istu je pokrenuta i peticija upućena švicarskim vlastima.

Putin i Alina u nekoliko navrata su se pojavljivali zajedno. Ona je i predsjednica upravnog odbora National Media Groupa, televizijskog i novinskog proruskog giganta, a istrage Fondacije za borbu protiv korupcije koju je osnovao Putinov protivnik Aleksej Navalni pokazale su kako je nekoliko ruskih oligarha neobjašnjivo poklonilo imovinu ili novac porodici Kabaeva.

O Alini, kao i ostatku ljubavnog života ruskog predsjednika, mediji već odavno pišu, a nagađanja o gimnastičarki krenula su nakon što je Putin javno priznao da je zaljubljen ne otkrivši ime svoje izabranice.

Medij Moskovsky Korrespondent je čak 2008. objavio i kako se Putin razveo od supruge Ljudmile te da će se oženiti Kabaevom, nakon čega je isti ugašen.

 

ekskluziva.ba