Početna Vijesti Novosti Ronaldo prvi put snimljen u javnosti nakon tragične smrti sina, njegov izraz...

Ronaldo prvi put snimljen u javnosti nakon tragične smrti sina, njegov izraz lica sve govori!

Samo dva dana nakon tragične smrti novoređnog sina, Cristiano Ronaldo se pojavio na treningu Manchester Uniteda.

Iako je od kluba dobio dopuštenje da može izostati s treninga koliko je god potrebno, portugalska zvijezda je tek propustila prvenstveni dvoboj protiv Liverpoola na Anfieldu (4:0).

Prvi put nakon tragičnog događaja Ronaldo se pojavio u javnosti, uhvatili su ga tako fotografi na stražnjem sjedalu sa slušalicama u ušima na ulazu u kamp.

Na fotografiji se može jasno vidjeti kako je Portugalac imao shrvani izraz lica od boli i tuge. Ipak je samo 48 sata ranije doživio najgoru noćnu moru svakog roditelja.

Inače na jučerašnjem derbiju engleskog nogometa svjedočili smo emotivnim scernama. Navijači Liverpoola i Uniteda su u sedmoj minuti susreta ustali i zapljeskali Ronaldu i tako mu iskazali podršku u teškim trenucima.

Podsjetimo Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez čekali su blizance, sina i kćer, međutim tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio.

“S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju svaki roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dečko, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek”, napisao je Cristiano na Instagramu prije nekoliko dana.

ekskluziva.ba