Početna Vijesti Novosti “ON JE ŽIV?” Splićanin je u Hrvatskoj? Matejeva nikad viđena slika osvanula...

“ON JE ŽIV?” Splićanin je u Hrvatskoj? Matejeva nikad viđena slika osvanula na mrežama (FOTO)

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u “Gotiku”, a oni su ga poslednji tada videli.

Matejev nestanak uznemirio je čitav region, a naročito kada su se pojavili snimci sa nadzornih kamera koji su prikazali kuda se Matej kretao kobne večeri.

Policija je ubrzo napravila rekonstrukciju njegovog kretanja, a ono što najviše privlači pažnju jeste što Matej na svim snimcima uglavnom trči i to što se, od trenutka kada prolazi pored restorana Savanova, kreće prema reci i tu mu se gubi svaki trag.


Kako je tada rečeno, Matejev telefon lociran je na području Save u vreme koje se poklapa sa nadzornim kamerama, pa su iz tog razloga ronioci pretraživali danonoćno korito reke.

Sada nakon četiri meseca, Matej verovatno drugačije izgleda a ono što je šokiralo korisnike Fejsbuka, jeste fotografija koja je osvanula.

U jednoj grupi podrške za Mateja Pariša, pojavila se nikad viđena fotografija. Ljudi u komentarima nagađaju da li je Matej u Hrvatskoj a ovde ga traže, i da je on zapravo kod kuće sa svojom porodicom.

Odgovor na ova pitanja ostaje misterija, a mi se nadamo da će mlađani momak uskoro biti pronađen.

– Ma da li je obvo moguće? Objasnite mi – bio je jedan od komentara.

– On je živ? – glasio je komentar.

Slučaj Mateja Periša digao je ceo region na noge, a agonija o njegovom nestanku traje i danas, nešto više od 3 meseca. Za ovaj period, Matej je mogao drastično da promeni svoj izgled, u slučaju da nije upao u Savu kobne noći kako se spekulisalo.

Iako je dosta fotografija bilo dostupno javnosti, da li se i dalje možemo osloniti na njih i koliko su merodavne?

srbijadanas.com