Početna Vijesti Novosti Ovako se Đokovići ponašaju kad nema kamera: Dadilja otkrila pravu istinu o...

Ovako se Đokovići ponašaju kad nema kamera: Dadilja otkrila pravu istinu o njihovom odnosu

Žena koja pomaže poznatoj porodici u odgajanju Stefana i Tare bila je iskrena i progovorila o tome kako se teniser i njegova supruga ophode prema mališanima.

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena roditelji su dvoje djece sina Stefana i kćerke Tare. Kako je svojevremeno Jelena isticala njih dvoje su vrlo posvećeni svojim mezimcima. Ovo je sada i potvrdila dadilja koja im pomaže oko dječice.

Jelena Đoković svojevremeno je jednom prilikom pričala i o tome koliko je posvećena vaspitanju djece, što je žena koja im pomaže jednom pomenula.

– Uz toliku posvećenost djeci mi im nismo potrebne — rekla je dadilja jednom prilikom, prenosi “Hello”.

Teniser često zbog svojih obaveza odsustvuje od kuće, te tako Jelena preuzima glavnu ulogu u vaspitanju djece, ali kako navode izvori bliski porodici ona jako uživa u tome i sve to joj prija. Ona u vaspitanju promjenjuje pravila koja je kreirala zajedno sa suprugom.

– Stefan i Tara su prva generacija djece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka prije mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Vjerujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju historije i budućnosti — rekla je Jelena na jednom panelu.

Stefan koji ima 7 godina je krenuo u školu. Jelena mu dosta pomaže oko domaćih zadataka, takođe je jako posvećena i Tari koju polako upoznaje sa tajnama svijeta. Svojoj djeci žele da prenesu zdrav način života, te tako se Jelena često trudi da priprema obroke za svoje mališane što možemo vidjeti i na njenom Instagram profilu.

Izvor: Glossy