Početna Vijesti Novosti Uznemirujući sadržaj! Isplivao snimak nesreće pjevačicinog sina: Mladić (24) se kolima zakucao...

Uznemirujući sadržaj! Isplivao snimak nesreće pjevačicinog sina: Mladić (24) se kolima zakucao u drvo, u*ro u bolnici (VIDEO)

Vest o sm*ti sina narodne pevačice Suzi Anđelković, Robertina, potresla je jug Srbije i Severnu Makedoniju, gde je ona često nastupala.

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa pokojnim sinom uz reči: Zašto, sine, zašto.

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

– Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa – rekao je sagovornik i dodao:

– Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23.45 sati.

Očevici ove stravične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

– Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu – kažu oni i dodaju da je auto bio smrskan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)


Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.


Kurir.rs/S.M.