Početna Showbiz MC STOJAN USRED NOĆI URLAO ISPRED ZORANINOG STANA? Reagovala policija, reper od...

MC STOJAN USRED NOĆI URLAO ISPRED ZORANINOG STANA? Reagovala policija, reper od bivše zahtijevao samo jedno

Zorana Mićanović potvrdila je da je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim MC Stojanom. Razlog raskida je njegov provod s izazovnim djevojkama na Kipru.

On je na svom Instagramu dijelio trenutke sa odmora na koji je otišao sa prijateljima, međutim jedan snimak ga je koštao veze sa Zoranom.

13, May, 2024, Belgrade, Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana čak nije želila ni da sasluša MC Stojana i javi se na telefon, zbog čega joj je on navodno došao u pola noći ispred stana u kojem živi.

Kako piše “Star”, reper je vikao i lupao na vrata, zbog čega su komšije pozvale policiju.

– Zorana nije htjela da se javi Stojanu na telefon. On je zvao njenog tatu i drugarice i molio ih da ga spoje sa njom. Međutim, oni su mu rekli da će joj prenijeti, ali da samo toliko mogu da učine. Stojan je nju preko poruke upozorio da će joj doći ispred stana ako mu se ne javi. Zorana se loše osjećala i nije izlazila iz stana, kada je malo poslije ponoći čula dreku ispred stana i zvono. Stojan je bio uporan da mu otvori, ali se ona pravila kao da nije u stanu jer se nadala da će tako brže otići – kaže izvor blizak pjevačici za “Star” i dodaje:

– Zorana je ubrzo čula komšije koje se svađaju sa Stojanom jer remeti javni red i mir, probudio je ljude. Što je najgore, Stojan ne pije, trezan je to napravio. Zorana kad je čula raspravu izašla je i rekla mu da nestane, nakon čega se izvinjavala komšijama. Međutim, neko je pozvao policiju koja je brzo došla i zatražila dokumenta od Stojana. Izašao je sa policijom, ali na sreću, samo je dobio usmenu opomenu – otkrio je izvor za pomenuti medij.

Zorana: “Nisam u depresiji”

Pjevačica je u međuvremenu otkazala sve nastupe, kako je istakla, zbog zdravstvenog stanja.

– Nisam u depresiji. Doktor mi je propisao strogo mirovanje u narednih nekoliko dana jer sam preopteretila glasne žice i preforsirala se. Nema izlazaka i priče. Sjedim kod kuće. Nije me raskid poremetio, odlično sam –rekla je Zorana Mićanović za jedan medij.

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

BONUS VIDEO: