Početna Showbiz DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI BAJRAM! Objavio slike iz Meke kako čita Kuran, a...

DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI BAJRAM! Objavio slike iz Meke kako čita Kuran, a ovako Huso Mujić priča o promjeni vjere bivšeg zeta: “Priznao je Allaha za svog gospodara zbog Dalile”

Bivši učesnik Zadruge i pobednik pete sezone Dejan Dragojević, na svom profilu na Instagramu obavilo je slike sa putovanja u Meku i Medinu za vreme Ramazana.

Naime, Dejan slavi Bajram, a sa svojim fanovima podelio je prizor iz Meke kako čita svetu knjigu Kuran, pa napisao sledeće:

– Danas je Kurban Bajram! Obavlja se Hadž. Moj odlazak u Mekku i Medinu za vreme Ramazana, a vrednost obavljanja Umre u Ramazanu je kao obavljanja Hadža sa Poslanikom Muhammedom – napisao je Dejan,
On je potom obukao gelabiju, belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

“Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile”

Podsetimo, Dalilin otac, Huso Mujić je svojevremeno otkrio ko je Dragojevića uveo i uputio u islamsku veroispovest i njihove običaje.

Dejan je mnogo dobar dečko, uvek mi se javljao. Čak je i uzeo muslimansku veru! Ide u džamiju da se pet puta dnevno klanja i sad se zove Huso! Ne pije alkohol, ne jede svinjetinu, posti ramazan i slavi Bajram. Priznao je Alaha za svog gospodara zbog Dalile. Odrekao se porodice i promenio veru, žrtvovao se za nju, a ona ga je prevarila – pričao je za “Republiku” Huso i dodao da je njegova kuma pomogla Dragojeviću da nauči sve o islamu.

blic.rs

BONUS VIDEO: