Početna Showbiz SVI PLAČU ZBOG PRIZORA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pjevačica se odmah oglasila,...

SVI PLAČU ZBOG PRIZORA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pjevačica se odmah oglasila, nije izdržala zbog sina! (FOTO)

Emotivna objava pop zvezde topi srca!

Popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem prošle godine, kad je dobila sina uz pomoć surogat-majke. Otad neretko deli svoju sreću i emotivne trenutke provedene sa naslednikom na društvenim mrežama. Uživajući u novoj ulozi, Marija se trudi da iskoristi svaki slobodan trenutak da bi bila sa sinom Marijom, koji joj ulepšava svaki dan.

U jednoj od nedavnih objava na društvenoj mreži Instagram Šerifovićeva je podelila predivan prizor svog sina kako puzi, dok je porodični pas Hak pažljivo posmatrao malenog Marija. Pevačica je ovaj dragoceni trenutak uokvirila ramom u obliku srca i u opisu dodala reč “Moji”, ističući svoju ljubav prema njima.

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Marija Šerifović nedavno je u tajnosti krstila sina Marija u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški. Krštenje je obavljeno u krugu najbližih, a nakon ceremonije organizovan je ručak za porodicu.

Marija je nedavno izjavila da ima nameru da što pre krsti svog naslednika, ali da je za to čekala pravi trenutak.

PROČITAJTE JOŠ:

Šejla Zonić: Nisam optimistična da će se desiti pobjednički koncert

Hoću da ga krstim uskoro, vrlo brzo, nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi nađemo pravo vreme kada smo svi tu i kada je sve kako treba. Ja sam krštena, imala sam tačno 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu, onako, odgajana sam u duhu pravoslavlja, pa sad, što reče moja majka u jednom Instagram storiju: “Ti njega krsti, a posle nek on vidi šta će, šta se on pita” – istakla je pevačica nedavno, te dodala:

Šalu na stranu, ali se slažem i ne samo za tu temu nego za razne neke stvari koje verujem da oni, bez obzira na to što nam to svet diriguje, ne treba da imaju ni pravo glasa ni da odlučuju o stvarima, a još ne znaju ni du*e da obrišu, ali dobro, o tom-potom. Tako da – da, krstićemo Marija.

AUTOR: REPUBLIKA

BONUS VIDEO: