Početna Vijesti SAMO ŠTO JE PROHODALA, ZVJERI SU JE ZAKOPALE! Objava Dankine bake ledi...

SAMO ŠTO JE PROHODALA, ZVJERI SU JE ZAKOPALE! Objava Dankine bake ledi krv u žilama – Šta li su vam bile krive te ručice njene male?

Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi, kaže Tatjana Ilić.

Potresnom pesmom na svom Fejsbuk profilu Tatjana Ilić, baka ubijene Danke Ilić (2), oprostila se od unuke.

Naime, Tajtjana je nedavno promenila i profilnu sliku, na kojoj je poslednja fotografija Danke Ilić, snimljene neposredno pre njenog nestanka 26. marta. Naime, njena majka slikala je ćerku kada su stigli u Banjsko polje i ne sluteći da će to biti poslednje Dankine fotografije pre nego što su je svirepo ubili Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), radnici borskog “Vodovoda”.

Reči pesme koju je Dankina baka okačila pored unuke, a koja je upravo Danki posvećena, rasplakala bi i najtvrđa srca. Ispod objave bake ubijene Danke Ilić nizale su se izjave saučešća i poruke podrške.

– Zašto, čiko? Svi zbog mene suze liju, Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni kriva ni dužna. Samo što sam prohodala, tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove, pa baciše mene mladu i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu, Srbija se udružila. Kako li si mogao, čiko? Nisam tako zaslužila. Šta li su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale – reči su pesme.

Tatjana Ilić, Dankina baka, ne može da poveruje da više nikada neće videti svoju unuku

Inače, Dankina baka je nedavno za Republiku prvi put progovorila o neizrecivom bolu, koji je razdire za unukom.

– Ovo je košmar iz kog ne može da se probudi. Šta, ljudi, moji da vam kažem?! Ne mogu da prihvatim da nema naše bebe, naše devojčice, male vesele, koja je tek bila naučila da trčkara. To je bila beba moja. Nema njenog tela. Deca mi se razdiru od tuge. Ivana treba da bude zdrava i da se ne sekira u trudnoći. Ćerka treba da mi se porodi – rekla je tada Tatjana.

republika.rs

BONUS VIDEO: