Početna Vijesti PRONAĐENO TIJELO NESTALE DJEVOJČICE: Potresan prizor na njivi udaljenoj 400 metara od...

PRONAĐENO TIJELO NESTALE DJEVOJČICE: Potresan prizor na njivi udaljenoj 400 metara od dvorišta iz kog je nestala

Dvogodišnja Raisa Marija, koja je nestala u Dolžu, pronađena je mrtva nedaleko od svoje kuće.

Tijelo djevojčice, sa tragovima nasilja, pronađeno je u njivi udaljenoj oko 400 metara od njenog doma.

Mala Raisa Marija nestala je juče u ranim popodnevnim satima, dok se igrala sa drugom djecom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dijete do dede nikad nije stiglo.

PROČITAJTE JOŠ:

Bolne riječi vjerenice Ermina Šite koji je život izgubio u nesreći: Moja ljubav je otišla, otišlo je sve s tobom

Odmah se otpočelo sa potragom. Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 15o policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, potresan prizor na samo 400 metara od kuće iz koje je nestala. Tijelo devojčice je pronađeno jučer oko 10 časova, a vjeruje se da je malena ubijena.

Prema navodim rumunskih medija, tijelo djevojčice pronađeno je u gustom rastinju. U ovom trenutku nije poznato da li je neko priveden. Iz policije su samo naveli da je tijelo pronađeno i da je istraga u toku.

Podsjetimo, Rumuniju je prije dva dana potresla vijest o smrti osmogodišnje djevojčice Marije, koja je silovana i ubijena, a njeno tijelo je potom bačeno u ataru sela. Za ubistvo se sumnjiči rođeni brat njenog očuha.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/

BONUS VIDEO: