Početna Vijesti JEZIVI DETALJI O UBISTVU DJEVOJČICE (2)! Više od 150 policajaca tragalo za...

JEZIVI DETALJI O UBISTVU DJEVOJČICE (2)! Više od 150 policajaca tragalo za njom, a ispostavilo se da ju je ubio rođak koji je kasnije prebacio tijelo

Nakon informacije da je uhapšen 15-godišnji rođak glavni osumnjičeni za ubistvo djevojčice (2) u Dolžu, oglasili su se roditelji Raise Marije koji kažu da “ne mogu da vjeruju da je to on uradio”.

Djevojčicini roditelji su nedavno stigli iz Španije gdje su radili i rekli su da ne mogu da vjeruju da je “njihov rođak bio spsoban da izvrši ovakvo djelo i da im je sve saopšteno preko telefona”. Takođe, nedavno su se oglasili sudski ljekari koji su utvrdili da je djevojčica umrla nasilnom smrću zbog čega su tužioci odmah promijenili klasifikaciju zločina. Sada je u pitanju ubistvo, a ne ubistvo iz nehata.

PROČITAJTE JOŠ:

Neutješna sestra Ermina Šite: Čekam da me probude. Čekam da mi kažu da je ovo samo san

Do sada je saslušano 20 osoba, a kako istražitelji kažu, ispitivanje glavnog osumnjičenog ide jako teško jer mladić ne daje konrektne odgovore.

Prema preliminarnim informacijama, istražitelji sumnjaju da je devojčica ubijena u kući svog dede, a da je njeno tijelo prebačeno na lokaciju gdje je juče otkiveno prekriveno gustim rastinjem

Podsjetimo, mala Raisa Marija nestala je 27. maja u ranim popodnevnim satima, dok se igrala sa drugom djecom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dijete do dede nikad nije stiglo.

Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 150 policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, tijelo djevojčice je pronađeno, a vjeruje se da je malena ubijena.

Izvor: Srbija danas / Telegraf

BONUS VIDEO: