Početna Showbiz “Jednom će shvatiti koliko sam se trudio, ali tada..”: Bijelić se oglasio...

“Jednom će shvatiti koliko sam se trudio, ali tada..”: Bijelić se oglasio u jeku drame oko razvoda sa Draganom

Biznismen uputio jaku poruku

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, do poslednjeg dana važio je za jedan od najskladnijih na estradi, međutim, na iznenađenje mnogih, oni su ipak rešili da stave tačku na isti.

Dragana je obavestila javnost zvaničnim saopštenjem za medije da se razvodi od Bijelića, sa kojim ima dvoje dece, te iako je pokušala da spasi brak – poslednje tri godine njih dvoje žive odvojene živote.

PROČITAJTE JOŠ:

Šejla Zonić: Ići ću na psihoterapiju do kraja svog života

Toni je sada odlučio da objavi neobičan stori na svoj Instagram profil, za koji se ne zna tačno kome je upućen.

Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe vas više neće zanimati – poručio je biznismen.

Podsetimo, pevač Haris Džinović i biznismen Toni Bijelić od početka 2024. godine su glavna tema domaćih medija, otkako je saopšteno da se razvode od svojih poznatih supruga.

Haris je prvi stavio tačku na brak sa modnom kreatorkom Melinom, a onda se saznalo da se razvode i Toni i pevačica Dragana Mirković, što je bio šok za sve.

Na ovu temu, njih dvojica se sada čak i šale, pa je Bijelić na svom Instgramu podelio Džinovićevu hit izjavu:

“Nek se svi razvedu”, poručio je Haris za jedan medij, što je iskreno nasmejalo Tonija, pa je uz njegove reči dodao i nekoliko emodžija koji plaču od smeha i to objavio na svom profilu i označio Harisa.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: