Početna Vijesti Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković zna gdje je...

Na pomolu obrt u slučaju Danke Ilić! Srđan Janković zna gdje je djevojčicino tijelo?

Očekuje se da će se vršiti i DNK analiza automobila saslušanog svedoka – rekao je za naš portal izvor iz istrage.

U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru danas su saslušani novi svedoci u slučaju ubistva Danke Ilića (2) iz Bora, a jedan od njih, kako saznaje Republika, mogao bi da pomogne u rešavanju ovog misterioznog slučaja!

Prema nezvaničnim saznanjima, saslušani su bivši direktor Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Bora Goran Pavić i prijatelj osumnjičenog za ubistvo Srđana Jankovića koji mu je pozajmljivao automobil u periodu nakon ubistva devojčice.

PROČITAJTE JOŠ:

Hanka Paldum se oprostila od bivšeg muža: Dijelim iskrenu bol sa mojom djecom

Naime, kako navodi izvor upoznat sa slučajem za Republiku, postoji mogućnost da je zapravo Srđan Janković učestvovao u premeštanju tela Danke Ilić.

Policija ne isključuje mogućnost da je Srđan Janković u periodu od 26. marta kada je devojčica nestala, pa sve do 4. aprila kada su osumnjičeni uhapšeni, pozajmio automobil od prijatelja, te da je upravo to vozilo korišćeno u prikrivanju zločina. Očekuje se da će se vršiti i DNK analiza automobila saslušanog svedoka – rekao je za naš portal izvor iz istrage.

Podsetimo, za teško ubistvo u Banjskom polju terete se radnici borskog JKP “Vodovoda” Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i Srđan Janković (50) iz sela Luka, koji su po sopstvenom priznanju prvo službenim kolima “fijat pandom” udarili devojčicu koja je izašla sa imanja svog deda, a potom je stavili na zadnje sedište vozila.

Kada se probudila, osumnjičeni Dragijević je golim rukama zadavio. Po sopstvenom priznanju u nadležnom tužilaštvu u Zaječaru naveo je da je telo devojčice bacio na obližnju deponiju koja se nalazi na Starobanjskom putu.

To nije bilo dovoljno, pa su osumnjičene zveri samo dva dana kasnije, tačnije 28. marta telo Danke Ilić premestili na za sada nepoznatu lokaciju.

AUTOR: REPUBLIKA

BONUS VIDEO: