Početna Rijaliti ŠOK TRANSFORMACIJA! Ovako je izgledala Aneli Ahmić prije svih estetskih operacija i...

ŠOK TRANSFORMACIJA! Ovako je izgledala Aneli Ahmić prije svih estetskih operacija i napumpavanja usana! Potpuno druga osoba (FOTO)

Aneli Ahmić po svom ulasku u rijaliti “Zadruga 7” iznela je svoju priču da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, zbog čega je odmah dospela u žižu medijske pažnje.

Naime, Asmin i Aneli su se konačno suočili u studiju “Elite” u Šimanovcima, a tenzija između njih je ključala samo tako.

Ahmićeva je u rijaliti ispričala i niz detalja o svom privatnom životu. Nije krila da je imala estetske operacije, pa je čak sedam puta operisala samo grudi, pričalo se u Zadruzi.

U domaćim medijima isplivale su slike Aneli Ahmić iz prošlosti na kojima je izgledala sasvim drugačije, te su fanovi njene slike komentarisali na sledeći način:

“Mnoge je bila lepša ranije”, “Usne dve linije, a jagodice nema”, “Upropastila se operacijama”, “Prirodno je prirodno, nisu joj bile potrebne operacije” – samo su neki od komentara.

Janjuš zaprosio Aneli Ahmić i stavio joj prsten na ruku usred emisije

Marko Janušević Janjuš dobio je nedavno poklon od svoje podrške, te je odlučio da ga uruči Aneli Ahmić, a u pitanju je bio verenički prsten.

– Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? – upitao je Janjuš.

– Da – odgovorila je Aneli.

Inače, Janjuš i Aneli su u nekoliko navrata raskidali, a Aneli je nedavno dobila i pismo od svoje porodice gde su joj poručili da se odvoji od njega.

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO: