Početna Showbiz HARIS DŽINOVIĆ PLATIO KĆERKI ODLAZAK NA MALDIVE! Đinine velike grudi u prvom...

HARIS DŽINOVIĆ PLATIO KĆERKI ODLAZAK NA MALDIVE! Đinine velike grudi u prvom planu, ulazi u Indijski okean u minijaturnom bikiniju

Pevač Haris Džinović se nedavno, posle više od dve decenije ljubavi, razveo od Meline Galić.
Njihova deca, ćerka Đina i sin Kan, ostala su da žive sa Harisom na Senjaku, dok Melina već mesecima unazad živi na Novom Beogradu.

Haris je u više navrata pričao da finansira ćerkine prohteve, a sad joj je platio i odlazak na Maldive.Ona se na društvenim mrežama oglasila objavom sa lica mesta, putem koje vidimo kako uživa u Indijskom okeanu.Đina je pozirala na ostrvu okružena pravom idilom, dok su u prvom planu bile njene bujne obline. Fotka je vrlo brzo dobila preko 13.000 lajkova na Instagramu.

Đina je, inače, od prošle godine u vezi sa izvesnim Andrejem, a čini se da im je u vezi baš sve potaman.Na društvenim mrežama nedavno je podelila njihove zajedničke momente, u kojima sve pršti od strasti.On ju je ljubio u vrat i stezao oko struka, dok se ona sve vreme “topila” u njegovom zagrljaju.

Đinu i Andreja smo prošlog leta uhvatili kako uživaju na crnogorskom primorju, a i tad nisu skidali ruke jedno sa drugog.

Autor: Pink.rs

BONUS VIDEO: