Početna Vijesti POSLJEDNJI PUT SE OGLASILA JUČE Svetlana Dragijević dan prije smrti kukala nad...

POSLJEDNJI PUT SE OGLASILA JUČE Svetlana Dragijević dan prije smrti kukala nad svojom sudbinom “Niko mi ni vrata ne otvara, osim ponekad neko iz komšiluka, život mi je upropašten”

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijević koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u Zlotu, a samo dan prije smrti oglasila se za medije.

B Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvjestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posjećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali rijetko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama . Snalazim se kako znam i umijem – rekla je juče Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila status povlašćenog svjedoka, piše Blic.

Niko je nije posjećivao

Kako je juče izjavila, niko od familije joj ni vrata ne otvara, osim ponekad neko iz komšiluka.

– Radoslav je tražio da se advokat promijeni ja ništa ne znam o tome. Njega bi trebalo uskoro da puste kući valjda do 29. maja, a Dejan je u Beogradu. Kako će se ovo završiti ne znam, ali znam da od mojih niko nije kriv. Policija me više ne posjećuje, zar su malo ovde bili, vala dosta je više – rekla je juče Svetlana Dragijević.

Podsjećamo, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na vještačenju se nalazi i Srđan Janković, koji je kolima udario dijete. Tijelo male Danke odnijeli su i bacilli na divlju deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, Dejan Dragijević je u saučesništvu sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom tijelo djeteta premjestio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije, tako da tijelo male Danke Ilić, nakon više od dva mjeseca još uvek nije pronađeno.

srpskainfo.rs