Početna Vijesti Ključni svjedok u slučaju Alminog samoubistva biće ponovo saslušan: Policija sumnja da...

Ključni svjedok u slučaju Alminog samoubistva biće ponovo saslušan: Policija sumnja da je lagala tokom iskaza

Veštačenjem Ergisovog telefona je utvrđeno da su Alma i on živeli u istoj kući, alui da dugo nisu međusobno komunicirali.

Policija sumnja da porodica Ergisa Arazija krije detalje o smrti njegove supruge Alme i njihovo troje dece koji su se utopili u Bojani kod Skadra.

Albanski Top Chanel navodi da je jetrva Alme Araz pod istragom jer postoje sumnje da nije dala iskren iskaz tokom saslušanja.

“Jetrva je ključna osoba i istražni tim sumnja da nije bila iskrena kad je rekla o čemu su pričale u kafiću. Za ta dva sata sigurno se dogodilo nešto nešto što je prelilo čašu”, navodi novinarka Anila Hodža i dodaje da je jetrva pod istragom.

Hodža navodi da još nije saslušana ni Erdžisova ljubavnica.

“Istražni tim odlučio je da je sasluša u nekom drugom terminu jer se nalazi u teškom stanju”, navodi novinarka i dodaje da je devojka bila u vezi sa Erdžisom sedam meseci.

Policija još uvek vodi istragu o ovom tragičnom događaju i trenutno se ispituje gde je Ergis bio u trenutku kada je Alma sa decom skočila u Bojanu.

Veštačenjem Ergisovog telefona je utvrđeno da su Alma i on živeli u istoj kući, alui da dugo nisu međusobno komunicirali.

Policija takođe sumnja u izjavu zaove, koja je navodno poslednje videla Almu, tako da će ona u narednim danima biti ponovo ispitana.

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Almino telo i telo jednog deteta izvučeni su iz reke Bojane.

Telo njene osmogodišnje ćerke pronađeno je u ponedeljak, dok je telo najstarije devojčice (9) pronađeno još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje samoubistva.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: