Početna Vijesti (FOTO) “SUPRUG PRIJETIO ALMI” Poruke u telefonu otkrivaju u kakvom je paklu...

(FOTO) “SUPRUG PRIJETIO ALMI” Poruke u telefonu otkrivaju u kakvom je paklu živjela prije nego što je sa djecom skočila u rijeku

Region danima potresa vijest o tragičnoj smrti Alme Arazi (39) i njeno troje djece od devet, šest i tri godine koji su okončali život u rijeci Bojani u albanskom gradu Skadru.

Za tragediju je osumnjičen njen suprug i otac mališana Ergis Arazi, koji se nalazi u pritvoru.

Dan pošto je nesrećna žena sahranjena u Draču, isplivali su novi detalji koji ne idu naruku suprugu pokojne Alme.

Novinar Erald Harlikaj koji je gostovao u emisiji “Brejking” otkrio je da su u Ergisovom telefonu pronađeni snimci pretećih poruka upućenih Almi Arazi. Takođe, kako je naveo, dokazano je da je Ergis imao vanbračnu vezu i da je svoju djecu upoznao sa svojom 18-godišnjom djevojkom.

– Provjeren je telefon Ergisa Arazija. Otkrivene su posljednje poruke koje je razmenio sa preminulom Almom. Podrazumijeva se da je njihov odnos potpuno prekinut, jer su međusobni razgovori bili veoma hladni. Čuli su se čak i prijeteći tonovi Ergisa koje je uputio majci njegove djece. Potvrdile su se i sumnje da je imao vanbračnu vezu, jer su otkriveni razgovori, snimci i fotografije sa novom djevojkom. Jasno je da je vodio dvostruki život – kaže Harlikaj, piše albanski medij Vox.

Prema riječima članova porodice, jedan od razloga koji je Almu Arazi natjerao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergisi svoju novu djevojku upoznao sa djecom.

Zbog podsticanja na samoubistvo i porodičnog nasilja suprug Alme Aziri nalazi se u pritvoru.

– Nedavno je Ergisi predstavio svoju novu djevojku djeci, a čak je imao i fotografije u svom telefonu sa tog susreta – otkrio je novinar.

Alma Arazi (39) i njeno troje djece navodno su izvršili samoubistvo, skočivši 2. maja u Bojanu, prenosi Blic.

Suprug uhapšen

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva. Iako je dobio dozvolu iz Uprave zatvora da prisustvuje sahrani djece, on to nije učinio, jer mu je policija uskratila pratnju.

Novinarka Klodijana Lala je u intervjuu za “Brejking” podijelila detalje događaja u Skadru, gdje se Alma Arazi udavila u rijeci sa svoje troje djece. Lala postavlja pitanje “kako je moguće da nije bilo svjedoka na mjestu događaja, u vrijeme kada ima saobraćaja na mostu”.

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje djece bacila u rijeku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre prijetio dok su išli da prijave nestanak nje i djece.

Srpskainfo.rs

BONUS VIDEO: